We vinden het erg belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn met onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers. Om het jaar laten we de klanttevredenheid meten door een onafhankelijk bureau en jaarlijks laten we onze procedures door middel van een audit controleren.

Verder zijn onze medewerkers aangesloten bij Noloc, De Nederlandse Orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carrière coaches. Noloc is dé beroepsvereniging op het gebied van loopbaanbegeleiding en -advies. Deskundigheidsbevordering en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Irani Otten-Admiraal, oprichter van Zinzijn, bekleedt momenteel de functie van algemeen bestuurslid en draagt bij aan de ontwikkeling van het vak van loopbaanprofessional.

Irani Otten-Admiraal is geregistreerd yoga en meditatiedocent en lid van de beroepsvereniging Yoga Alliance. Zij is RYT500 (Registered Yoga Teacher 500+ uur). Irani doceerde aan de YogaVidya docenten opleiding in Rotterdam, een tweejarige opleiding die 500 uur duurt.

 


Barbara Lieberom

Barbara Lieberom

Medewerker Rapportages / Spirit Jeugdzorg

Irani is een bijzonder warme persoonlijkheid die zich erg goed kan inleven in andere personen waardoor ze vaak haarfijn aanvoelt wat iemand nodig heeft. Ze luistert goed en is geduldig en als 't in haar mogelijkheid lag, zou ze het liefst de hele wereld willen helpen en verbeteren:) Ze heeft mij bijzonder goed geholpen met haar tips en adviezen en daar heb ik tot op heden nog steeds profijt van, dank je wel Irani!

Leontien

Irani is een geweldige gesprekspartner, ze stelt bijna ongemerkt precies de goede vragen. Vragen die me deden nadenken én voelen. Ik kwam er achter wat ik wilde, verwerkte het verdriet over het einde van mijn vorige baan en kwam in actie. Al na vier gesprekken kreeg ik via mijn netwerk een baan aangeboden. Ik heb echt heel veel aan de begeleiding van Irani gehad!

Harvey van der Ende

Harvey van der Ende

Manager Service Center

Ik heb Irani leren kennen als gedreven, nuchter en meedenkend. Irani kijkt eerst naar de persoon en daarna naar de situatie. Ze luistert aandachtig en weet snel hoe de vork in de steel zit. Ze maakt de realiteit kenbaar en laat via je eigen weg ontdekken waar je mogelijkheden kunnen liggen. Dit zorgt voor rust en vertrouwen in de toekomst.

Mandy

Ik heb het geluk gehad om Irani te mogen ontmoeten. Een hele bijzondere vrouw, die met haar inlevingsvermogen precies aanvoelt wat je wilt en (nog meer) kan bereiken. Ze is enthousiast, heeft een brede belangstelling en is in staat om met oprechte aandacht op veel vlakken tegelijk advies te geven (multidisciplinair en creatief). Ze staat altijd voor je klaar. Met haar begeleiding heb ik mijn eigen loopbaan verder ontwikkeld en vormgegeven. Zij is voor mij een coach van goud en ik kan haar zeker aanbevelen!

Bastiaan

“Ik zou Elke iedereen aanraden, mensen met of zonder autisme zullen zich op hun gemak voelen bij haar rustige, vriendelijke aanpak. De communicatie is goed en ze legt alles duidelijk uit. De inzichten die ik heb gekregen en de feedback zijn goed. Ze kan ook goed luisteren, je kan je verhaal echt kwijt en daar wordt ook serieus naar geluisterd. Dat is fijn. De afspraken die ze maakt zijn duidelijk en geven rust. Een heel fijne samenwerking.”

Marja Van Schoneveld

Marja Van Schoneveld

Adviseur Zorg en Welzijn

Ik heb Irani leren kennen tijdens een Powershoot, een werkwijze waarbij fotografie wordt ingezet bij coaching. Ik heb het geluk gehad door Irani uitgekozen te worden om model te staan voor haar opleiding. Ik heb Irani tijdens een fotosessie en wandeling langs de Rotte ervaren als een bijzonder integere persoonlijkheid, die met haar oprechtheid en open uitstraling kan uitdagen tot eerlijkheid, eigenheid en openheid zonder daar veel woorden voor nodig te hebben. Irani weet angsten en onzekerheden te verhelderen en te relativeren op een ontspannen manier, coachend en stimulerend, maar zeker niet opvallend, wat ik als erg prettig heb ervaren. Daar waar ik enorme moeite had met het "poseren"voor de camera wist Irani op luchtige wijze ontspanning te brengen, soms af te leiden en wist zij precies aan te voelen waar en hoe ontspanning gecreeerd kon worden. Het resultaat van een geweldige avond:Irani bracht mij nieuwe inspiratie, nieuwe inzichten en vooral energie en ik ben bijzonder blij met de foto`s die zij heeft gemaakt. Irani heeft geen "plaatjes"vastgelegd, het is haar daadwerkelijk gelukt mij als persoon vast te leggen. Met grote dank!

Cliënte N. uit Rotterdam

“Ik voel mij bij Zinzijn écht gezien en gehoord door de oprechte interesse en gerichte vragen.”

Cliënt T. uit Vlaardingen

“Irani is een benaderbare en open vrouw, ze kan snel een vertrouwde omgeving creëren, ze is creatief en volgt haar intuïtie en impulsen.”

Marjon Ledderhof

Marjon Ledderhof

Integratief therapeut

Irani heb ik leren kennen als een integer, gedreven vrouw. Zij heeft een uitwerking op mij die zowel rustgevend als activerend is. Ik heb bij haar o.a. een beroepenorientatie cursus gevolgd, waarbij zij met kleine speerpunten een proces in mij activeerde waarbij ik vanuit mijzelf mijn mogelijkheden en wensen liet samenkomen. Mede dankzij haar begeleiding, eigenlijk vooral interesse, keek ik voorbij de mij bekende mogelijkheden. Hierbij wel de realiseerbaarheid in ogen houdend.

Opdrachtgever farmaceutische industrie Amsterdam

“Irani voelt groepen goed aan, ze heeft in deze onrustige tijd van de fusie een rustpunt weten te creëren, precies wat onze medewerkers nodig hadden.”

Deelneemster Yoga weekend B. uit Amsterdam

“Dit weekend heeft mijn leven veranderd. Ik had rust en ruimte nodig voor een grote beslissing en Irani gaf wat er nodig was en had aandacht voor iedereen.”

Santhusia Alisentono

Santhusia Alisentono

Lecturer Social Sciences / InHolland University of Applied Sciences

Irani verzorgt de cursus Beroepenoriëntatie met zorg en aandacht voor zowel de indivdu als de groep. Ze wijst je op een eigen analyse over je gekozen loopbaan en de mogelijke keuzes voor een toekomstige weg. Daarbij brengt ze op een uitmuntende wijze in kaart waar onze cognitieve keuzes toe hebben geleid en welke keuzes we moeten maken als we een transitie wensen om bij het beroep te komen die het beste past. Vrijwel elke baan is immers mogelijk, maar echt passend zijn er maar enkele.

Cliënt A. uit Gouda

“Irani kan enorm goed luisteren, zij is daarbij in staat om bizar veel modellen in korte tijd uit te leggen en verbindt kennis, ervaring en theorie tot praktisch toepasbaar geheel.”

Cliënt Z. uit Den Haag

“Ik heb jarenlang ondersteuning gehad van psychologen, maatschappelijk werkers en coaches, maar na één gesprek met Irani voelde ik mij voor het eerst écht begrepen. Daardoor heb ik grote stappen kunnen zetten die ik eerst niet durfde.”

Mike

“Elke pakt niet je handje beet maar geeft je het juiste duwtje in de rug precies waar jij het nodig hebt, zodat zij als coach het beste in jou naar boven haalt en dat is precies wat Elke bij mij heeft gedaan, mijn oprechte dank daarvoor.”

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.