Koersonderzoek

Levensloopbaan

Heb je het gevoel vast te lopen in je werk of het idee dat er iets moet veranderen? Geen zin om de rest van je carriere hetzelfde werk te blijven doen, maar ook niet direct een beeld welke kant je dan wel op wil en of er eigenlijk wel mogelijkheden zijn? In deze situaties is het goed om jezelf een periode van reflectie te gunnen en een koersonderzoek te doen.

Programma

Een koersonderzoek bij Zinzijn bestaat uit een serie van vijf gesprekken, afgewisseld met huiswerkopdrachten. Je maakt je eigen (beknopte) biografie en onderzoekt je kwaliteiten en talenten. Je dromen en drijfveren, maar ook je valkuilen. Je inventariseert wat je energie geeft en wat je energie kost. Aan de hand hiervan stel je samen met je coach een persoonlijk profiel op en verken je mogelijke nieuwe beroepsrichtingen.

De gesprekken hebben een frequentie van twee weken. Tussendoor ga je aan de slag met opdrachten die zijn afgestemd op je persoonlijke situatie.

Resultaat

Een helder en concreet beeld van wensen en mogelijkheden, uitgewerkt in een persoonlijk loopbaanplan. Vrijwel alle klanten geven aan meer rust en energie te krijgen door de tijd en aandacht die je geeft aan jezelf.

Info

Wil je meer weten over een koersonderzoek bij Zinzijn?

Neem contact met me op
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.