Heel bewust vermijden we bij Zinzijn de term ‘loopbaan’, we hebben het liever over een ‘levensloopbaan’. We werken het grootste gedeelte van ons leven en daarom mag het werk wat je doet ook wel bij je passen. Toch zijn velen van ons min of meer in de huidige functie terecht gekomen. Wanneer neem je echt de tijd om stil te staan bij de verschillende gebeurtenissen in je leven? Wat betekende dit voor jou en de inhoud van je werk? Heb je echte keuzes gemaakt of liepen de dingen gewoon zo?

Met een coach van Zinzijn aan je zijde ga je op een persoonlijke manier aan de slag met jouw levensloopbaanvraagstukken. We werken samen aan vitaliteit en gezondheid, zelfkennis, nieuwe inzichten en nieuw perspectief!

Yoga, meditatie en mindfulness

Zinzijn biedt een unieke combinatie van loopbaanadvies en yoga, meditatie, mindfulness en sportieve activiteiten. We werken holistisch, dat betekent dat we niet alleen aandacht besteden aan het vinden van werk, desgewenst kijken we samen naar je levenshouding, lifestyle, voeding en bewegingspatroon. Uit wetenschappelijk onderzoek binnen de positieve psychologie is gebleken dat de geluksbeleving hoger wordt als je op alle vlakken bewuster gaat leven. Wij bieden die ondersteuning.


Ontvang je een uitkering of WWB?
Er zijn verschillende mogelijkheden om ondersteund te worden door Zinzijn als je een uitkering van UWV ontvangt (o.a. WW/ ZW/ WIA/ Wajong). Ook wanneer je een WWB (Wet Werk en Bijstand) ontvangt zijn er meerdere opties om een door de gemeente gefinancierd traject bij ons te volgen.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.